24/09/2019

SOFIA MOTORSHOW 2019 Интернационален Саем на автомобили, Интер Експо Центар, Софија, 19.10.2019

АРАНЖМАН СО ПРЕВОЗ И ВЛЕЗНИЦА ПРОГРАМА ПОАЃАЊЕ од Скопје (паркинг кај Хотел ВИП, наспроти сајмиште)  во сабота, 19.10.2019 во 5 часот наутро. Возење преку Граничниот премин  […]
13/03/2019

ТОП-АРАНЖМАН ЗА ПРЕТСТОЈНИТЕ ВЕЛИГДЕНСКИ ПРАЗНИЦИ 2019: PОДОПСКА БУГАРИЈА (ПАМПОРОВО И ОКОЛИНАТА)

ПРВ ДЕН, петок, 26 април 2019: Поаѓање од Штип и од Скопје во 2 часот по полноќ. Возење преку граничниот премин Деве Баир и продолжување на […]
12/11/2018

ЗАКОПАНЕ – ПОЛСКА (Зимување, 03-11.01.2019)

СЕДУМДНЕВЕН АРАНЖМАН СО 6 НОЌЕВАЊА ВО ЗАКОПАНЕ ПРОГРАМА Поаѓање од Штип и од Скопје (паркинг пред хотел ВИП, спроти Скопски саем) во четврток, 03.01.2019, во 16 […]
04/09/2016

BRYAN ADAMS: Live in SOFIA 11.10.2016

04/09/2016

NICKELBACK: Live in Budapest 16.09.2016

31/07/2016

The CURE: Live in Budapest 2016

The CURE: Live in Budapest 2016
05/04/2016

MUSE LIVE IN BUDAPEST-SZIGET 13.8.2016

22/03/2016

RIHANNA – Live in Budapest 2016

12/03/2016

FORMULA 1, HUNGARORING 2016

12/03/2016

Italian GP Formula 1 – MONZA 2016

Italian GP Formula 1 – MONZA 2016
12/03/2016

MotoGP, BRNO 2016

MotoGP, BRNO 2016
12/03/2016

Будимпешта – Велигден 2016

Будимпешта 2016
22/05/2020

ANDRE RIEU
СОФИЈА, Арена Армеец 28.11.2020

ПРОГРАМА Поаѓање со современ туристички автобус од Скопје (паркинг кај Хотел ВИП, наспроти сајмиште) и од Штип (Нова пошта) во сабота, 28.11.2020 во 8 часот наутро. […]
05/05/2020

KISS
End of the road WORLD TOUR 2020 СОФИЈА, Арена Армеец 18.07.2020

ЕДНОДНЕВЕН АРАНЖМАН СО ПРЕВОЗ И ВЛЕЗНИЦА ПРОГРАМА Поаѓање од Скопје (паркинг кај Хотел ВИП, наспроти сајмиште) и Штип (Нова пошта) во сабота, 18.07.2020 во 7.30 часот наутро. […]
05/05/2020

ОДЛОЖЕНО ЗА 2021
SLIPKNOT
Hills of Rock festival 2020 ПЛОВДИВ, „Гребен канал“ 26.07.2020

ЕДНОДНЕВЕН АРАНЖМАН СО ПРЕВОЗ И ВЛЕЗНИЦА ПРОГРАМА Поаѓање од Скопје (паркинг кај Хотел ВИП, наспроти сајмиште) и Штип (Нова пошта) во недеа, 26.07.2020 во 5 часот […]
27/01/2020

ОДЛОЖЕНО
EDITORS The Black Gold Tours (Greatest Hits) Thessaloniki – Principal Club Theater, 27.03.2020

ПРОГРАМА Поаѓање од Скопје (паркинг пред хотел ВИП, спроти Скопски саем) во петок, 27.03.2020, во 11 часот претпладне. Возење преку Граничниот премин Гевгелија-Евзони  кон Солун со […]
14/01/2020

AMELIE LENS СОФИЈА, НДК, Сала 3 06.03.2020

ЕДНОДНЕВЕН АРАНЖМАН СО ПРЕВОЗ И ВЛЕЗНИЦА ПРОГРАМА Поаѓање од Скопје (паркинг кај Хотел ВИП, наспроти сајмиште) и Штип (Нова пошта) во петок, 06.03.2020г. во 9 часот […]
23/12/2019

ОДЛОЖЕНО ЗА 26.06.2021
RED HOT CHILI PEPPERS Atina, 05.06.2020, EJECT FESTIVAL 2020

ПРОГРАМА Поаѓање од Скопје (паркинг кај хотел ВИП, спроти саем) и Штип (Нова пошта) во четврток 04.06.2020 во 20 часот навечер. Ноќно возење преку Граничниот премин […]