23/12/2019

ОДЛОЖЕНО ЗА 26.06.2021
RED HOT CHILI PEPPERS Atina, 05.06.2020, EJECT FESTIVAL 2020

ПРОГРАМА Поаѓање од Скопје (паркинг кај хотел ВИП, спроти саем) и Штип (Нова пошта) во четврток 04.06.2020 во 20 часот навечер. Ноќно возење преку Граничниот премин […]
09/12/2019

TINDERSTICKS Thessaloniki Concert Hall, 13.02.2020

ПРОГРАМА Поаѓање од Скопје (паркинг пред хотел ВИП, спроти Скопски саем) во четврток, 13.02.2020, во 11 часот претпладне. Возење преку Граничниот премин Гевгелија-Богородица  кон Солун со […]
09/12/2019

MEGADETH & Five Finger Death Punch + BAD WOLVES СОФИЈА, Арена Армеец 22.02.2020

ЕДНОДНЕВЕН АРАНЖМАН СО ПРЕВОЗ И ВЛЕЗНИЦА ПРОГРАМА Поаѓање од Скопје (паркинг кај Хотел ВИП, наспроти сајмиште) и Штип (Нова пошта) во сабота, 22.02.2020 во 07:30 часот […]
30/10/2019

MALUMA Thessaloniki – P.A.O.K. Arena
ОДЛОЖЕНО ЗА
23.09.2020

ОДЛОЖЕНИОТ ТЕРМИН Е 23.09.2020 ПРОГРАМА Поаѓање од Скопје (паркинг пред хотел ВИП, спроти Скопски саем) во петок, 13.03.2020, во 9 часот наутро. Возење преку Граничниот премин […]
25/10/2019

ОДЛОЖЕНО ЗА 15.05.2021
NICK CAVE and The Bad Seeds БЕЛГРАД, ШТАРК Арена 04.06.2020

(ПО ЧЕТВРТИ ПАТ ВО ОРГАНИЗАЦИЈА НА Еурсотурс Штип) ЕДНОДНЕВЕН АРАНЖМАН СО ПРЕВОЗ И ВЛЕЗНИЦА ПРОГРАМА  Поаѓање од Скопје (паркинг пред хотел ВИП, спроти Скопски саем) во […]
03/10/2019

DEEP PURPLE СОФИЈА, Арена Армеец 07.12.2019

ЕДНОДНЕВЕН АРАНЖМАН СО ПРЕВОЗ И ВЛЕЗНИЦА ПРОГРАМА Поаѓање од Скопје (паркинг кај Хотел ВИП, наспроти сајмиште) и Штип (Нова пошта) во сабота, 07.12.2019 во 8 часот […]