ЗАКОПАНЕ – ПОЛСКА (Зимување, 03-11.01.2019)

СЕДУМДНЕВЕН АРАНЖМАН СО 6 НОЌЕВАЊА ВО ЗАКОПАНЕ

ПРОГРАМА

Поаѓање од Штип и од Скопје (паркинг пред хотел ВИП, спроти Скопски саем)

во четврток, 03.01.2019, во 16 часот.

Ноќно возење преку  преку Србија, Унгарија и Словачка со повремени паузи по мотелите.

Пристигнување во Закопане околу пладне.

Сместување во хотел (Вила Бела-Виста(апартмани,***) на база ноќевање и претстој  во Закопане до 10.01.2019  (6 ноќевања)

Во меѓувреме, во недела 6 јануари, еднодневен излет до Краков

со локален водич.

Поаѓање кон Македонија на 10.01.2019 во 16 ч.

Пристинување дома на 11.01.2019 околу пладне.

Цените и условите од програмата важат при минимум од 15 патници.

НАШАТА ФЕЈСБУК СТРАНИЦА

НАШАТА ФЕЈСБУК СТРАНИЦА