AMELIE LENS СОФИЈА, НДК, Сала 3 06.03.2020

ЕДНОДНЕВЕН АРАНЖМАН СО ПРЕВОЗ И ВЛЕЗНИЦА

ПРОГРАМА

Поаѓање од Скопје (паркинг кај Хотел ВИП, наспроти сајмиште) и Штип (Нова пошта) во петок, 06.03.2020г. во 9 часот наутро.

Возење преку Граничниот премин  Крива Паланка или Делчево кон Софија со повремени паузи по мотелите.

Пристигнување во Софија попладне.

Паркирање во близина на местото каде што ќе се одржи настанот, НДК (Народен дворец на културата), строг центар на Софија.

Слободно време по сопствен избор до почетокот на концертот.

Во меѓувреме автобусот ќе биде отворен во неколку однапред договорени термини за потреби на групата.

Почеток на настанот во 22 часот (по локално време).

Собирање на групата по завршувањето на журката во раните утрински часови и  заминување кон дома по истиот пат.

Пристигнување дома, претпладне, сабота, 07.03.2020г.

Цените и условите од програмата важат при минимум од 15 патници.

НАШАТА ФЕЈСБУК СТРАНИЦА

НАШАТА ФЕЈСБУК СТРАНИЦА