ANDRE RIEU БЕЛГРАД, Штарк Арена 22.05.2019

ЕДНОДНЕВЕН АРАНЖМАН СО ПРЕВОЗ И ВЛЕЗНИЦА

Поаѓање Штип и од Скопје (паркинг пред хотел ВИП, спроти Скопски саем)

во среда, 22.05.2019, во 7 часот наутро.

Возење преку Граничниот премин Табановце  кон Белград со повремени паузи по мотелите.

Пристигнување во Белград во попладневните часиви и паркирање во близина на местото  каде што ќе се одржи настанот: концерт на мегаѕвездата Андре Рои и неговиот 60-член Јохан Штраус оркестар во рамките на неговата светска турнеја

(Паркинг непосредно пред Штарк арената ).

                     Слободни 5-6 часа  за индивидуална туристичка прошетка по Белград.

Почеток на концертот во 20.00 часот.

Собирање на групата по завршувањето на концертот и

заминување кон дома по истиот пат.

Пристигнување дома во четврток 23.05.2019 во раните утрински часови.

Цените и условите од програмата важат при минимум од 15 патници.

НАШАТА ФЕЈСБУК СТРАНИЦА

НАШАТА ФЕЈСБУК СТРАНИЦА