11/08/2019

CARL COX Live СОФИЈА, Асикс Арена 27.09.2019

ЕДНОДНЕВЕН АРАНЖМАН СО ПРЕВОЗ И ВЛЕЗНИЦА ПРОГРАМА Поаѓање од Скопје (паркинг кај Хотел ВИП, наспроти сајмиште)  во петок, 27.09.2019 во 11 часот претпладне. Возење преку Граничниот […]
11/08/2019

CHEMICAL BROTHERS Live СОФИЈА, Арена Армеец 10.10.2019

ЕДНОДНЕВЕН АРАНЖМАН СО ПРЕВОЗ И ВЛЕЗНИЦА ПРОГРАМА Поаѓање од Скопје (паркинг кај Хотел ВИП, наспроти сајмиште)  во четврток, 10.10.2019 во 9 часот наутро. Возење преку Граничниот […]
16/07/2019

EVANESCENCE – Live in concert СОФИЈА Арена Армеец 11.09.2019

ПРОГРАМА Поаѓање од Скопје (паркинг кај Хотел ВИП, наспроти сајмиште)  во среда, 11.09.2019 во 8 часот наутро. Возење преку Граничниот премин  Крива Паланка – Ѓуешево кон […]
05/05/2019

MALUMA 11:11 World Tour СОФИЈА, Арена Армеец 10.07.2019

ЕДНОДНЕВЕН АРАНЖМАН СО ПРЕВОЗ И ВЛЕЗНИЦА ПРОГРАМА Поаѓање од Скопје (паркинг кај Хотел ВИП, наспроти сајмиште) и Штип (Нова пошта) во среда, 10.07.2019 во 8 часот […]
18/03/2019

FORMULA 1, Austriа RED BULL RING 28.06/01.07-2019

Програма ПРВ ДЕН, петок, 28.06.2019 Поаѓање од Скопје во 18 ч (паркинг пред хотел ВИП, наспроти сајмиште) Ноќно возење преку Србија, Хрватска и Словенија со повремени […]
18/03/2019

DROPKICK MURPHYS СОФИЈА, ЗИМСКИ ДВОРЕЦ (Арена за зимски спортови во квартот Студенскиот град) 05.06.2019

ЕДНОДНЕВЕН АРАНЖМАН СО ПРЕВОЗ И ВЛЕЗНИЦА ПРОГРАМА Поаѓање од Скопје (паркинг кај Хотел ВИП, наспроти сајмиште)  во среда, 05.06.2019 во 8 часот наутро. Возење преку Граничниот […]