15/03/2019

BULLET FOR MY VALENTINE LIVE, Sofia 07.04.2019

ЗИМСКИ ДВОРЕЦ (Арена за зимски спортови во квартот Студенскиот град) ЕДНОДНЕВЕН АРАНЖМАН СО ПРЕВОЗ И ВЛЕЗНИЦА ПРОГРАМА Поаѓање од Скопје (паркинг кај Хотел ВИП, наспроти сајмиште) […]
13/03/2019

ТОП-АРАНЖМАН ЗА ПРЕТСТОЈНИТЕ ВЕЛИГДЕНСКИ ПРАЗНИЦИ 2019: PОДОПСКА БУГАРИЈА (ПАМПОРОВО И ОКОЛИНАТА)

ПРВ ДЕН, петок, 26 април 2019: Поаѓање од Штип и од Скопје во 2 часот по полноќ. Возење преку граничниот премин Деве Баир и продолжување на […]
11/03/2019

LP БЛАГОЕВГРАД Традиционален фестивал ФРАНКОФОЛИ 2019 21.06.2019

ЕДНОДНЕВЕН АРАНЖМАН СО АВТОБУСКИ ПРЕВОЗ ПРОГРАМА Поаѓање од Скопје (паркинг кај Хотел ВИП, наспроти сајмиште)  во петок, 21.06.2019 во 8 часот наутро, Штип 9 часот (паркинг […]
11/03/2019

SLAYER THE FINAL SHOW IN BULGARIA SOFIA, 11.07.2019

ЕДНОДНЕВЕН АРАНЖМАН СО ПРЕВОЗ И ВЛЕЗНИЦА   ПРОГРАМА Поаѓање од Скопје (паркинг кај Хотел ВИП, наспроти сајмиште)  и Штип (Нова пошта) во четврток, 11.07.2018 во 8 […]
09/12/2018

ANDRE RIEU БЕЛГРАД, Штарк Арена 22.05.2019

ЕДНОДНЕВЕН АРАНЖМАН СО ПРЕВОЗ И ВЛЕЗНИЦА Поаѓање Штип и од Скопје (паркинг пред хотел ВИП, спроти Скопски саем) во среда, 22.05.2019, во 7 часот наутро. Возење […]
07/12/2018

URIAH HEEP (A celebration – Life & works 1980-2019 tour) Thessaloniki – Principal Club Theater, 09.02.2019

ПРОГРАМА Поаѓање од Скопје (паркинг пред хотел ВИП, спроти Скопски саем) во сабота, 09.02.2019, во 8 часот наутро. Возење преку Граничниот премин Гевгелија-Евзони  кон Солун со […]