Beth Hart Live in Beograd, 11.11.2017

ПРОГРАМА

 

Поаѓање од Скопје (паркинг пред хотел ВИП, спроти сајмиште) во сабота 11.11.2017 во 07 часот

Возење преку Граничниот премин Табановце  кон Белград со повремени паузи по мотелите

Пристигнување во Белград околу 13 ч и паркирање во близина на местото на настанот

(Хала Спортова „Ранко Жеравица“ – Нови Београд)

Слободни 5-6 часа  за слoбодна туристичка прошетка по Белград

Почеток на концертот во 21 часот, (отварање на вратите во 20)

Собирање на групата по завршувањето на концертот некаде пред полноќ и заминување кон дома по истиот пат.

Пристигнување дома во недела 12.11.2017 во раните утрински часови часови.

******************************************************

ПРОМОТИВНА ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ

3800 денари

ЦЕНАТА ОПФАЌА: Автобуски превоз и влезница ПАРТЕР  

(можна доплата за ВИП-ТРИБИНА 600 ден со предвремена најава)

(Цените и условите од програмата важат при минимум  15 од  патници)

 (ЦЕНАТА НЕ ОПФАЌА ЗАДОЛЖИТЕЛНО МЕЃУНАРОДНО ПАТНИЧКО ОСИГУРУВАЊЕ)

ЕУРОТУРС – Штип, тел 078 473 181,  www.eurotoursstip.com,  … fb: Eurotours Stip