ALMOST SOLD OUT BORIS BREJCHA БЕЛГРАД, Хала Белградски Саем 30.11.2019


(ПО ВТОР ПАТ ВО ОРГАНИЗАЦИЈА НА Еурсотурс Штип)
ЕДНОДНЕВЕН АРАНЖМАН СО ПРЕВОЗ И ВЛЕЗНИЦА

ПРОГРАМА

Поаѓање од Скопје (паркинг пред хотел ВИП, спроти Скопски саем) во сабота 30.11.2010 во 8 часот наутро.

Возење преку Граничниот премин Табановце кон Белград со повремени паузи по мотелите.

Пристигнување во Белград во попладневните часиви и паркирање во близина на местото на настанот (Белградски саем). (Можно е преместување на настанот во ГОЛЕМИОТ ХАНГАР на Белградското пристаниште, како што направија минатата година).

Слободни 5-6 часа за индивидуална туристичка прошетка по Белград.

Почеток на журката во 23 часот (отварање на вратите во 22). Во меѓувреме автобусот ќе биде отворен во неколку однапред договорени термини за потреби на групата.

Собирање на групата по завршувањето на концертот во раните утрински часови и заминување кон дома по истиот пат.

Пристигнување дома во недела 01.12.2019 околу пладне.

Цените и условите од програмата важат при минимум од 15 патници.

НАШАТА ФЕЈСБУК СТРАНИЦА

НАШАТА ФЕЈСБУК СТРАНИЦА