BRYAN ADAMS: Live in SOFIA 11.10.2016

[Best_Wordpress_Gallery id="12" gal_title="brajan"]

ПРОГРАМА

  • Поаѓање од Штип и од Скопје во 7 часот наутро. Возење преку Граничниот премин Крива Паланка – Ѓуешево кон Софија со повремени паузи по мотелите
  • Пристигнување во Софија околу пладне. Паркирање во близина на салата Армеец и слободно време по сопствен избор до почетокот на концертот. Во меѓувреме автобусот ќе биде отворен во неколку однапред договорени термини за потреби на групата.
  • Почеток на концертот во 20 часот (по локално време)
  • Собирање на групата по завршувањето на концертот некаде пред полноќ и заминување кон дома по истиот пат. Пристигнување дома во касните ноќни часови.
1ВО ЦЕНАТА Е ВКЛУЧЕНО
Автобуски превоз и влезница ПАРТЕР (стоење) (при минимум од 15 патници)
2ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО
ЗАДОЛЖИТЕЛНО МЕЃУНАРОДНО ПАТНИЧКО ОСИГУРУВАЊЕ
 

ПОСЕТЕТЕ ЈА НАШАТА FACEBOOK ФАН СТРАНИЦА!!