BULLET FOR MY VALENTINE LIVE, Sofia 07.04.2019

ЗИМСКИ ДВОРЕЦ (Арена за зимски спортови во квартот Студенскиот град)

ЕДНОДНЕВЕН АРАНЖМАН СО ПРЕВОЗ И ВЛЕЗНИЦА

ПРОГРАМА

Поаѓање од Скопје (паркинг кај Хотел ВИП, наспроти сајмиште)  во недела, 07.04.2019 во 8 часот наутро. Возење преку Граничниот премин  Крива Паланка – Ѓуешево кон Софија со повремени паузи по мотелите.
Пристигнување во Софија околу пладне.

Паркирање во близина на салата Зимски Дворец, (во срцето на т.н. Студенски град во Софија, најразиграниот кварт од Бугарската метропола), каде што ќе се одржи настанот: концерт на светски познатиот треш/метал/хард-кор бенд BULLET FOR MY VALENTINE, во рамките на нивната Светска турнеја.
Пристигнување во Софија околу пладне. Паркирање во близина на салата Зимски Дворец, (во срцето на т.н. Студенски град во Софија, најразиграниот кварт од Бугарската метропола), каде што ќе се одржи настанот: концерт на светски познатиот треш/метал/хард-кор бенд BULLET FOR MY VALENTINE, во рамките на нивната Светска турнеја.
Слободно време по сопствен избор до почетокот на концертот.

Во меѓувреме автобусот ќе биде отворен во неколку однапред договорени термини за потреби на групата.
Почеток на настанот во 20 часот (по локално време).
Собирање на групата по завршувањето на концертот и  заминување кон дома по истиот пат.
Пристигнување дома во раните утрински часови, понеделник 08.04.2019

Цените и условите од програмата важат при минимум од 15 патници.

НАШАТА ФЕЈСБУК СТРАНИЦА

НАШАТА ФЕЈСБУК СТРАНИЦА