CARL COX Live СОФИЈА, Асикс Арена 27.09.2019


ЕДНОДНЕВЕН АРАНЖМАН СО ПРЕВОЗ И ВЛЕЗНИЦА

ПРОГРАМА

Поаѓање од Скопје (паркинг кај Хотел ВИП, наспроти сајмиште)  во петок, 27.09.2019 во 11 часот претпладне. Возење преку Граничниот премин  Крива Паланка – Ѓуешево кон Софија со повремени паузи по мотелите.

Пристигнување во Софија попладне. Паркирање на паркингот на Арената Асикс, каде што ќе се одржи настанот: концерт на Светски познатиот Ди-Џеј Carl Cox.

Слободно време по сопствен избор до почетокот на концертот. Во меѓувреме автобусот ќе биде отворен во неколку однапред договорени термини за потреби на групата.

Почеток на настанот во 21 часот (по локално време).

Собирање на групата по завршувањето на концертот во касните ноќни или раните утрински часови и  заминување кон дома по истиот пат.

Пристигнување дома наутро, сабота 28.09.2019.

Цените и условите од програмата важат при минимум од 15 патници.

НАШАТА ФЕЈСБУК СТРАНИЦА

НАШАТА ФЕЈСБУК СТРАНИЦА