CARO EMERALD SOFIA, Sala Universiada, 02.03.2018

ЕДНОДНЕВЕН АРАНЖМАН СО ПРЕВОЗ И ВЛЕЗНИЦА

 

ПРОГРАМА

 

Поаѓање  од Скопје (паркинг кај Хотел ВИП, Сајмиште) во петок, 02.03.2018 во 7 часот наутро.

Возење преку Граничниот премин  Крива Паланка – Ѓуешево кон Софија со повремени паузи по мотелите.

Пристигнување во Софија околу пладне.

Паркирање во близина на салата УНИВЕРЗИЈАДА каде што ќе се одржи концертот на мега ѕвездаta Каро Емералд  (Холандија, … џез, поп, електро-свинг…)

Слободно време по сопствен избор до почетокот на концертот.

Во меѓувреме автобусот ќе биде отворен во неколку однапред договорени термини за потреби на групата.

Почеток на забавата во 20 часот (по локално време).

Собирање на групата по завршувањето на концертот некаде пред полноќ и  заминување кон дома по истиот пат.

Пристигнување дома во раните утрински часови, сабота 03 март 2018.

Цените и условите од програмата важат при минимум од 15 патници

НАШАТА ФЕЈСБУК СТРАНИЦА

НАШАТА ФЕЈСБУК СТРАНИЦА