CHEMICAL BROTHERS Live СОФИЈА, Арена Армеец 10.10.2019

ЕДНОДНЕВЕН АРАНЖМАН СО ПРЕВОЗ И ВЛЕЗНИЦА

ПРОГРАМА

Поаѓање од Скопје (паркинг кај Хотел ВИП, наспроти сајмиште)  во четврток, 10.10.2019 во 9 часот наутро. Возење преку Граничниот премин  Крива Паланка – Ѓуешево кон Софија со повремени паузи по мотелите.

Пристигнување во Софија попладне. Паркирање на паркингот на Арената Армеец, каде што ќе се одржи настанот: концерт на Светски познатата група  Chemical brothers.

Слободно време по сопствен избор до почетокот на концертот. Во меѓувреме автобусот ќе биде отворен во неколку однапред договорени термини за потреби на групата.

Почеток на настанот во 21 часот (по локално време).

Собирање на групата по завршувањето на концертот во касните ноќни  часови и  заминување кон дома по истиот пат.

Пристигнување дома рано наутро, петок 11.10.2019

Цените и условите од програмата важат при минимум од 15 патници.

НАШАТА ФЕЈСБУК СТРАНИЦА

НАШАТА ФЕЈСБУК СТРАНИЦА