The CURE: Live in Budapest 2016

 
[Best_Wordpress_Gallery id="10" gal_title="cure"]
 

ПРОГРАМА

 • Прв ден, среда 26.10.2016

  Поаѓање од Штип (17ч) и од Скопје (19ч). Ноќно возење преку Србија со повремени паузи по мотелите
 • Втор ден, четврток 27.10.2016

  Пристигнување во Будимпешта во утринските часови. Слободна прошетка по Центарот (Ваци улица), одмор од патот, промена на пари (1 евра~ 300 форинти) ... Сместување во хотелот во 12 ч и слободно време за одмор до 18ч. Собирање на групата и заминување на концертот во салата Budapest Arena. Враќање во хотелот по концертот. Ноќевање
 • Трет ден, петок 28.10.2016

  Појадок и напуштање на хотелот околу 10 ч. Разглед на знаменитостите Стар Будим, Цитадела, Плоштад на Хероите (Споменик на Милениумот со Градскиот парк) до 13 часот. Потоа слободно време со можност за посета на некој од Шопинг-центрите (West-end, Arena,…). Собирање на групата во 17 ч и заминување кон дома. Ноќно возење преку Србија со повремени паузи по мотелите.
 • Четврти ден, сабота 29.10.2016

  Пристигнување во Македонија во раните утрински часови
1ЦЕНАТА ОПФАЌА
Комплетен автобуски превоз со сите трансфери наведени во програмата, едно ноќевање со појадок во хотел Хунор (***) и влезница за концертот (партер-стоење) (можност за избор на влезница Фан-пит со доплата од 2000 ден)
2ЦЕНАТА НЕ ГИ ОПФАЌА
ЗАДОЛЖИТЕЛНО МЕЃУНАРОДНО ПАТНИЧКО ОСИГУРУВАЊЕ

The CURE: Live in Budapest 2016