DAVID GARRETT СОФИЈА, Арена Армеец 06.06.2018

ПРОГРАМА

 

Поаѓање од Штип  и од Скопје (паркинг кај Хотел ВИП, Сајмиште) во среда, 06.06.2018 во 7 часот наутро.

Возење преку Граничниот премин  Крива Паланка – Ѓуешево кон Софија со повремени паузи по мотелите.

Пристигнување во Софија околу пладне.

Паркирање во близина на Арената Армеец, каде што ќе се одржи настанот: концерт на мегаѕвездата – виолинистот Дејвиц Гарет.

Слободно време по сопствен избор до почетокот на концертот.

Во меѓувреме автобусот ќе биде отворен во неколку однапред договорени термини за потреби на групата.

Почеток на настанот во 20 часот (по локално време).

Собирање на групата по завршувањето на концертот и  заминување кон дома по истиот пат.

Пристигнување дома во раните утрински часови, четврток 07.06.2018

Цените и условите од програмата важат при минимум од 15 патници.

НАШАТА ФЕЈСБУК СТРАНИЦА

НАШАТА ФЕЈСБУК СТРАНИЦА