DEAD CAN DANCE БЕЛГРАД, (Сава центар, 28.06.2019) (A celebration – Life & works 1980-2019 tour)

ЕДНОДНЕВЕН АРАНЖМАН СО ПРЕВОЗ И ВЛЕЗНИЦА
ПРОГРАМА
Поаѓање од Скопје (паркинг пред хотел ВИП, спроти Скопски саем)
во петок, 28.06.2019, во 7 часот наутро.
Возење преку Граничниот премин Табановце кон Белград со повремени паузи по
мотелите.
Пристигнување во Белград во попладневните часиви и паркирање во близина на местото
на настанот (Паркинг пред Сава центар).
Слободни 5-6 часа за индивидуална туристичка прошетка по Белград.
Почеток на концертот во 21 часот.
Собирање на групата по завршувањето на концертот и
заминување кон дома по истиот пат.
Пристигнување дома во сабота 29.06.2019 во раните утрински часови.

Цените и условите од програмата важат при минимум од 15 патници.

НАШАТА ФЕЈСБУК СТРАНИЦА

НАШАТА ФЕЈСБУК СТРАНИЦА