ОДЛОЖЕНО
EDITORS The Black Gold Tours (Greatest Hits) Thessaloniki – Principal Club Theater, 27.03.2020

ПРОГРАМА

Поаѓање од Скопје (паркинг пред хотел ВИП, спроти Скопски саем) во петок, 27.03.2020, во 11 часот претпладне.

Возење преку Граничниот премин Гевгелија-Евзони  кон Солун со повремени паузи по мотелите.

Пристигнување во Солун попладне и паркирање во близина на местото на настанот (Култното место Principal Club Theater адаптирано од стари хангари на Солунското пристаниште).

Слободни 3-4 часа  за индивидуална туристичка прошетка по Солун.

(Автобусот ќе биде отворен за потребите на групата од 18 до 19ч).

Почеток на концертот во 20 часот.

Собирање на групата по завршувањето на концертот на договореното место и заминување кон дома по истиот пат.

Пристигнување дома во сабота 28.03.2020 во раните утрински часови.

Цените и условите од програмата важат при минимум од 15 патници.

НАШАТА ФЕЈСБУК СТРАНИЦА

НАШАТА ФЕЈСБУК СТРАНИЦА