ENRIQUE IGLESIAS Thessaloniki – P.A.O.K. Arena, 27.10.2019

ПРОГРАМА

Поаѓање од Скопје (паркинг пред хотел ВИП, спроти Скопски саем) во недела, 27.10.2019, во 8 часот наутро.

Возење преку Граничниот премин Гевгелија – Богородица  кон Солун со повремени паузи по мотелите.

Пристигнување во Солун околу пладне и паркирање во близина на местото на настанот (Паркинг непосредно до Арената П.А.О.К. во непосредна близина на Солунската обиколница).

Слободни 7-8 часа  за индивидуална туристичка прошетка по Солун.

(Автобусот ќе биде отворен за потребите на групата од 19 до 20 ч).

Почеток на концертот во 20 часот.

Собирање на групата по завршувањето на концертот на договореното место и заминување кон дома по истиот пат. Пристигнување дома во понеделник 28.10.2019 во раните утрински часови.

За реализирање на аранжманот потребни се минимум 15 патници.

НАШАТА ФЕЈСБУК СТРАНИЦА

НАШАТА ФЕЈСБУК СТРАНИЦА