EVANESCENCE – Live in concert СОФИЈА Арена Армеец 11.09.2019

ПРОГРАМА

Поаѓање од Скопје (паркинг кај Хотел ВИП, наспроти сајмиште)  во среда, 11.09.2019 во 8 часот наутро. Возење преку Граничниот премин  Крива Паланка – Ѓуешево кон Софија со повремени паузи по мотелите.

Пристигнување во Софија околу пладне. Паркирање на паркингот на Арената Армеец, каде што ќе се одржи настанот: концерт на Светски познатиот американски бенд, двократен добитник на Греми наградата, EVANESCENCE.

Слободно време по сопствен избор до почетокот на концертот. Во меѓувреме автобусот ќе биде отворен во неколку однапред договорени термини за потреби на групата.

Почеток на настанот во 20 часот (по локално време).

Собирање на групата по завршувањето на концертот и  заминување кон дома по истиот пат.

Пристигнување дома во раните утрински часови, околу 3 часот наутро, четврток 12.09.2018.

Цените и условите од програмата важат при минимум од 15 патници.

НАШАТА ФЕЈСБУК СТРАНИЦА

НАШАТА ФЕЈСБУК СТРАНИЦА