27/09/2020

ISTANBUL PARK GP FORMULA-1
2020 13/15-11-2020

ПРОГРАМА Прв ден, четврток, 12.11.2020 – Поаѓање со автобус од Штип и Скопје во 20ч (Скопје, паркинг пред хотел ВИП, карши сајмиште), со сите важечки протоколи […]
18/03/2019

FORMULA 1, Austriа RED BULL RING 28.06/01.07-2019

Програма ПРВ ДЕН, петок, 28.06.2019 Поаѓање од Скопје во 18 ч (паркинг пред хотел ВИП, наспроти сајмиште) Ноќно возење преку Србија, Хрватска и Словенија со повремени […]
18/03/2019

HUNGARORING 2019 Будимпешта, 02-05.08.2019

ПРОГРАМА: ПРВ ДЕН, петок, 02.08.2019 Поаѓање од  Скопје во 18 ч, паркинг пред Хотел ВИП, спроти Скопски саем. Ноќно возење преку Србија, со повремени паузи по […]
22/01/2017

MONZA | Formula 1 Italia 01/04.09.2017

·  Прв ден, петок, 01.09.2017 Поаѓање од Штип и Скопје попладне (времето и местото ќе бидат накнадно прецизирани). Ноќно возење преку Србија, Хрватска и Словенија кон […]
22/01/2017

MotoGP |Brno Czehia, 03/07-08.2017

·  Прв ден, четврток, 03.08.2017 Поаѓање од Штип и Скопје попладне (времето и местото ќе бидат накнадно прецизирани). Ноќно возење преку Србија, Унгарија и Словачка кон […]
22/01/2017

HUNGARORING |Hungarian GP Formula 1

Budapest, hotel Hunor(***) 3 B+B ·  Прв ден, среда, 26.07.2017 Поаѓање од Штип и Скопје во попладневните часови (времето и местото ќе бидат накнадно прецизирани). Ноќно […]
22/01/2017

RED BULL RING GP | Formula 1 Austriа 07/10-7-2017

ПРВ ДЕН, петок, 07.07.2017 Поаѓање од Македонија попладне (Штип 18, Скопје 19 ч) Ноќно возење преку Србија, Хрватска и Словенија со повремени паузи по мотели. ВТОР […]