FLORENCE + THE MACHINE Atina, 21.09.2019


Аранжман САМО ПРЕВОЗ

ПРОГРАМА

Поаѓање од Скопје (паркинг кај хотел ВИП, спроти саем) во петок 20.09.2019 во 23 часот навечер.


Ноќно возење преку Граничниот премин Гевгелија-Богородица кон Атина со повремени паузи по мотелите.
Пристигнување во Атина во сабота 21.09.2019 во претпладневните часoви.

Паркирање во близина на местото на концертот (Олимписка сала „Галатас“ во северниот дел на Атина) на 5 км од Центарот на Атина и слободно време до почетокот на концертот (во непосредна близина на салата има метро линија со дирекна врска до секој дел од Атина).

Слободно попладне во Центарот на Атина (Омонија, Синтагма, Плака, Акрополис) за индивидуални туристички прошетки до почетокот на концертот.

Почеток на концертот во 20 часот (по локално време).
Собирање на групата по завршувањето на концертот некаде пред полноќ и заминување кон дома по истиот пат.
Пристигнување дома во недела 22.09.2019 во претпладневните часови.

Цените и условите од програмата важат при минимум од 6 патници.

НАШАТА ФЕЈСБУК СТРАНИЦА

НАШАТА ФЕЈСБУК СТРАНИЦА