Formula 1 Austrian GP Red Bull Ring 2016

[Best_Wordpress_Gallery id="3" gal_title="avstrijaf1"]

ПРОГРАМА

 • ПРВ ДЕН, петок, 01.07.2016

  Поаѓање од Македонија попладне (Штип 19, Скопје 20.30 ч) Ноќно возење преку Србија, Хрватска и Словенија со повремени паузи по мотели.
 • ВТОР ДЕН, сабота, 02.07.2016

  Пристигнување во Дравоград-Словенија околу 12 ч. (градот се наоѓа на самата граница со Австрија, 90 км од патеката Спилберг), сметување во хотел (***), одмор од патот, слободно попладне, вечерен излез по свој избор, ноќевање.
 • ТРЕТ ДЕН, недела, 03.07.2016

  Појадок и заминување од хотелот. Пристигнување во Целтвег (патеката Спилберг, Ред Бул ринг) околу 10 часот. Следење на преднастаните (од 11 ч) и главната трка од 14 до 16 часот. Собирање на групата на договорено место во 17.30 часот и заминување кон дома. Ноќно возење преку Словенија, Хрватска, Србија.
 • ЧЕТВРТИ ДЕН, понеделник, 04.07.2016

  Пристигнување во Македонија околу 9 часот наутро.
1ЦЕНАТА ОПФАЌА
(Во цената Е ВКЛУЧЕН целокупниот автобуски превоз наведен во програмата, едно ноќевање со појадок во хотел (***) во Дравоград, Словенија и организација на патувањето.
2ЦЕНА на аранжманот БЕЗ ВЛЕЗНИЦА = 139 EUR (во денарска противвредност)
Во цената не е опфатено влезницата за трките (GENERAL ADMISSION) која ја обезбедуваме на лице место по цена од 80 € и меѓународното патничко осигурување, кое останува на сопствен избор на патникот и чини во просек 200 ден
3Гаранција за цената
(Цената е загарантирана за уплати односно резервации до 20.јуни 2016, потоа може да биде променета во зависност од повеќе фактори кои влијаат на истата и важи за минимум 15 патиници)
 
ПОСЕТЕТЕ НА НАШАТА FACEBOOK ФАН СТРАНИЦА!!!