GARBAGE BEOGRAD, Bazen “11.APRIL” 28.06.2019

ЕДНОДНЕВЕН АРАНЖМАН СО ПРЕВОЗ И ВЛЕЗНИЦА

Поаѓање од Скопје (паркинг пред хотел ВИП, спроти Скопски саем) во петок, 28.06.2019, во 7 часот наутро.

Возење преку Граничниот премин Табановце  кон Белград со повремени паузи по мотелите.

Пристигнување во Белград во попладневните часови и паркирање во близина на местото  каде што ќе се одржи настанот, концертот на GARBAGE, Спортско-рекреативниот центар Базен „11.април“ на Нови Белград, во непосредна близина на Студенскиот град.

Слободни 5-6 часа за индивидуална туристичка прошетка по Белград.

Почеток на концертот во 21.00 часот.

Собирање на групата по завршувањето на концертот и заминување кон дома по истиот пат.

Пристигнување дома во сабота 29.06.2019 во раните утрински часови.

Цените и условите од програмата важат при минимум од 15 патници.

НАШАТА ФЕЈСБУК СТРАНИЦА

НАШАТА ФЕЈСБУК СТРАНИЦА