Guns`n`roses | Prague, 02.07.2017

  •  Прв ден, недела, 02.07.2017Поаѓање од Штип (13ч) и од Скопје (14ч). Ноќно возење преку Србија, Унгарија и Словачка со повремени паузи по мотелите
  •  Втор ден, понеделник 03.07.2017Пристигнување во Прага во претпладневните часови. Слободна прошетка по Центарот, одмор од патот, промена на пари (1 евро ~ 270 круни) … Сместување во хотелот во 12 ч и слободно време за одмор до 17ч. Слободна вечер за заеднички излез во Центарот за слободна прошетка и забава. Собирање на групата околу 23 часот и враќање во хотелот. Ноќевање.
  • Трет ден, вторник 04.07.2017Појадок и напуштање на хотелот околу 10 ч. Слободен ден во централното подрачје на Прага (Вацлавске Намјести и сл), разглед на знаменитостите и слободно време со можност за посета на некој од бројните шопинг-центри. Собирање на групата во 17 ч и заминување кон местото на настанот: мега концертот на групата Guns `n` Roses. Следење на концертот, а по неговото завршување, собирање на групата кај автобусот и заминување кон дома. Ноќно возење преку Словачка, Унгарија и Србија со повремени паузи по мотелите.
  •  Четврти ден, среда 05.07.2017Пристигнување во Македонија попладне
ЦЕНАТА НЕ ОПФАЌА ЗАДОЛЖИТЕЛНО МЕЃУНАРОДНО ПАТНИЧКО ОСИГУРУВАЊЕ!!

НАШАТА ФЕЈСБУК СТРАНИЦА

НАШАТА ФЕЈСБУК СТРАНИЦА