INmusic Festival 2018 Zagreb, 25-27 Juni 2018

ПРВ ДЕН, недела, 24.06.2018

Поаѓање од (Штип 18ч)  Скопје 20ч (Паркинг пред Хотел Вип, наспроти влезот на Сајмиште).

Ноќно возење преку Србија со неколку паузи по мотелите.

ВТОР ДЕН, понеделник, 25.06.2018

Пристигнувае во Загреб околу 10 часот.

Сместување во хотелот-хостелот во 13 ч.

Хотелот-хостелот е познат на организаторот и се наоѓа на 1 км од Јарун (местото на оджување на Фестивалот) и 2 км до Центарот на Загреб.

Сместувањето е на база ноќевање (без појадок) во 3 или 4 креветни соби, со можност за обезбедување на 2 креветна доколку е потребно.

Слободно попладне.

Cледење на првата фестивалска вечер.

Враќање во хотелот околу полноќ, по сопствен избор.

НОЌЕВАЊЕ.

ТРЕТ ДЕН, вторник, 26.06.2018

     Слободен ден со можност за избор на некоја од многубројните содржини што ги овозможува Загреб.

Следење на втората фестивалска вечер.

Враќање во хотелот околу полноќ, по сопствен избор.

НОЌЕВАЊЕ.

ЧЕТВРТИ ДЕН, среда, 27.06.2018

Напуштање на хотелот и пакување на багажот во автобусот.

СОПСТВЕН ИЗБОР за помин на денот во Загреб.

Следење на третата фестивалска вечер.

Еден час ПО ПОЛНОЌ, собирање на групата кај автобусот и поаѓање кон дома.

Ноќно возење преку Србија со повремени паузи по мотелите.

ПЕТТИ ДЕН, четврток, 28.06.2018

            Пристигнување во Македонија попладне.

Цените и условите од програмата важат при минимум од 15 патници.

НАШАТА ФЕЈСБУК СТРАНИЦА

НАШАТА ФЕЈСБУК СТРАНИЦА