INMusic Festival 2019 Zagreb, 24-26 Juni 2019

ПАКЕТ АРАНЖМАН СО ПРЕВОЗ, 2 НОЌЕВАЊА И ФЕСТИВАЛСКА ВЛЕЗНИЦА
ПРВ ДЕН, недела, 23.06.2019
Поаѓање од Скопје 20ч (Паркинг пред Хотел Вип, наспроти влезот на Сајмиште).
Ноќно возење преку Србија со неколку паузи по мотелите.
ВТОР ДЕН, понеделник, 24.06.2019
Пристигнување во Загреб околу 10 часот.

Сместување во хотелот-хостелот во 13 ч. Хотелот-хостелот е
познат на организаторот и се наоѓа на извонредна позиција, 20 мин пешачење од Јарун (местото на
оджување на Фестивалот) и 5 трамвајски станици до Центарот на Загреб.

Сместувањето е на база ноќевање
(без појадок) во 3 или 4 креветни соби, (сите опремени со сопствено купатило и WC), со можност за
обезбедување на 2 креветна доколку е потребно (со благовремена најава и мала доплата
на лице место).

Слободно попладне, .. следење на првата фестивалска вечер …
Враќање во хотелот по полноќ, по сопствен избор … НОЌЕВАЊЕ
ТРЕТ ДЕН, вторник, 25.06.2019
Слободен ден со можност за избор на некоја од многубројните содржини што ги овозможува Загреб.
Следење на втората фестивалска вечер … Враќање во хотелот по полноќ, по сопствен избор … НОЌЕВАЊЕ
ЧЕТВРТИ ДЕН, среда, 26.06.2019
Напуштање на хотелот и пакување на багажот во автобусот. СОПСТВЕН ИЗБОР за помин на денот во
Загреб. Следење на третата фестивалска вечер. Еден час ПО ПОЛНОЌ, собирање на групата кај автобусот
(пред хостелот) и поаѓање кон дома. Ноќно возење преку Србија со повремени паузи по мотелите.
ПЕТТИ ДЕН, четврток, 27.06.2019
Пристигнување во Македонија попладне

Цените и условите од програмата важат при минимум од 15 патници.

НАШАТА ФЕЈСБУК СТРАНИЦА

НАШАТА ФЕЈСБУК СТРАНИЦА