IRON MAIDEN 22.07.2018, Plovdiv BG

ЕДНОДНЕВЕН АРАНЖМАН СО ПРЕВОЗ И ВЛЕЗНИЦА

 

ПРОГРАМА

 

Поаѓање од Штип (Нова пошта)  и од Скопје (паркинг пред хотел ВИП наспроти Скопски саем) во 5 часот наутро.

Возење преку Граничниот премин  Крива Паланка – Ѓуешево кон Софија и Пловдив со повремени паузи по мотелите

Пристигнување во Пловдив околу пладне.

Паркирање во близина на месноста ГРАБЕН КАНАЛ  каде што  се одржува традиционалниот фестивал HILLS of ROCK, во таа прилика со  нов формат- HILLS EXCLUSIVE со концертот на светската мега група  IRON MAIDEN во рамките на нејзината  Европска турнејата ”Legacy of the beast” .

Слободно време по сопствен избор до почетокот на концертот. Во меѓувреме автобусот ќе биде отворен во неколку однапред договорени термини за потреби на групата.

Почеток на концертот во 20 часот (по локално време)

Собирање на групата по завршувањето на концертот некаде пред полноќ и  заминување кон дома по истиот пат.

Пристигнување дома во раните утрински часови.

Цените и условите од програмата важат при минимум од 15 патници

НАШАТА ФЕЈСБУК СТРАНИЦА

НАШАТА ФЕЈСБУК СТРАНИЦА