KISS
End of the road WORLD TOUR 2020 СОФИЈА, Арена Армеец 18.07.2020

ЕДНОДНЕВЕН АРАНЖМАН СО ПРЕВОЗ И ВЛЕЗНИЦА

ПРОГРАМА

Поаѓање од Скопје (паркинг кај Хотел ВИП, наспроти сајмиште) и Штип (Нова пошта) во сабота, 18.07.2020 во 7.30 часот наутро. Возење преку Граничниот премин  Крива Паланка или Делчево кон Софија со повремени паузи по мотелите.

Пристигнување во Софија околу пладне. Паркирање во близина на Арената Армеец, каде што ќе се одржи настанот, концертот на култните  KISS во рамките на нивната Светска турнеја End of the road WORLD TOUR 2020  .

Слободно време по сопствен избор до почетокот на концертот. Во меѓувреме автобусот ќе биде отворен во неколку однапред договорени термини за потреби на групата.

Почеток на настанот во 20 часот (по локално време).

Собирање на групата по завршувањето на концертот и  заминување кон дома по истиот пат.

Пристигнување дома во раните утрински часови, околу 4 часот наутро, недела 19.07.2020.

Цените и условите од програмата важат при минимум од 15 патници.

НАШАТА ФЕЈСБУК СТРАНИЦА

НАШАТА ФЕЈСБУК СТРАНИЦА