22/05/2020

ANDRE RIEU
СОФИЈА, Арена Армеец 28.11.2020

ПРОГРАМА Поаѓање со современ туристички автобус од Скопје (паркинг кај Хотел ВИП, наспроти сајмиште) и од Штип (Нова пошта) во сабота, 28.11.2020 во 8 часот наутро. […]
05/05/2020

KISS
End of the road WORLD TOUR 2020 СОФИЈА, Арена Армеец 18.07.2020

ЕДНОДНЕВЕН АРАНЖМАН СО ПРЕВОЗ И ВЛЕЗНИЦА ПРОГРАМА Поаѓање од Скопје (паркинг кај Хотел ВИП, наспроти сајмиште) и Штип (Нова пошта) во сабота, 18.07.2020 во 7.30 часот наутро. […]
05/05/2020

ОДЛОЖЕНО ЗА 2021
SLIPKNOT
Hills of Rock festival 2020 ПЛОВДИВ, „Гребен канал“ 26.07.2020

ЕДНОДНЕВЕН АРАНЖМАН СО ПРЕВОЗ И ВЛЕЗНИЦА ПРОГРАМА Поаѓање од Скопје (паркинг кај Хотел ВИП, наспроти сајмиште) и Штип (Нова пошта) во недеа, 26.07.2020 во 5 часот […]
27/01/2020

ОДЛОЖЕНО
EDITORS The Black Gold Tours (Greatest Hits) Thessaloniki – Principal Club Theater, 27.03.2020

ПРОГРАМА Поаѓање од Скопје (паркинг пред хотел ВИП, спроти Скопски саем) во петок, 27.03.2020, во 11 часот претпладне. Возење преку Граничниот премин Гевгелија-Евзони  кон Солун со […]
14/01/2020

AMELIE LENS СОФИЈА, НДК, Сала 3 06.03.2020

ЕДНОДНЕВЕН АРАНЖМАН СО ПРЕВОЗ И ВЛЕЗНИЦА ПРОГРАМА Поаѓање од Скопје (паркинг кај Хотел ВИП, наспроти сајмиште) и Штип (Нова пошта) во петок, 06.03.2020г. во 9 часот […]
23/12/2019

ОДЛОЖЕНО ЗА 26.06.2021
RED HOT CHILI PEPPERS Atina, 05.06.2020, EJECT FESTIVAL 2020

ПРОГРАМА Поаѓање од Скопје (паркинг кај хотел ВИП, спроти саем) и Штип (Нова пошта) во четврток 04.06.2020 во 20 часот навечер. Ноќно возење преку Граничниот премин […]
09/12/2019

TINDERSTICKS Thessaloniki Concert Hall, 13.02.2020

ПРОГРАМА Поаѓање од Скопје (паркинг пред хотел ВИП, спроти Скопски саем) во четврток, 13.02.2020, во 11 часот претпладне. Возење преку Граничниот премин Гевгелија-Богородица  кон Солун со […]
09/12/2019

MEGADETH & Five Finger Death Punch + BAD WOLVES СОФИЈА, Арена Армеец 22.02.2020

ЕДНОДНЕВЕН АРАНЖМАН СО ПРЕВОЗ И ВЛЕЗНИЦА ПРОГРАМА Поаѓање од Скопје (паркинг кај Хотел ВИП, наспроти сајмиште) и Штип (Нова пошта) во сабота, 22.02.2020 во 07:30 часот […]
30/10/2019

MALUMA Thessaloniki – P.A.O.K. Arena
ОДЛОЖЕНО ЗА
23.09.2020

ОДЛОЖЕНИОТ ТЕРМИН Е 23.09.2020 ПРОГРАМА Поаѓање од Скопје (паркинг пред хотел ВИП, спроти Скопски саем) во петок, 13.03.2020, во 9 часот наутро. Возење преку Граничниот премин […]
25/10/2019

ОДЛОЖЕНО ЗА 15.05.2021
NICK CAVE and The Bad Seeds БЕЛГРАД, ШТАРК Арена 04.06.2020

(ПО ЧЕТВРТИ ПАТ ВО ОРГАНИЗАЦИЈА НА Еурсотурс Штип) ЕДНОДНЕВЕН АРАНЖМАН СО ПРЕВОЗ И ВЛЕЗНИЦА ПРОГРАМА  Поаѓање од Скопје (паркинг пред хотел ВИП, спроти Скопски саем) во […]
03/10/2019

DEEP PURPLE СОФИЈА, Арена Армеец 07.12.2019

ЕДНОДНЕВЕН АРАНЖМАН СО ПРЕВОЗ И ВЛЕЗНИЦА ПРОГРАМА Поаѓање од Скопје (паркинг кај Хотел ВИП, наспроти сајмиште) и Штип (Нова пошта) во сабота, 07.12.2019 во 8 часот […]
02/10/2019

ALMOST SOLD OUT BORIS BREJCHA БЕЛГРАД, Хала Белградски Саем 30.11.2019

(ПО ВТОР ПАТ ВО ОРГАНИЗАЦИЈА НА Еурсотурс Штип) ЕДНОДНЕВЕН АРАНЖМАН СО ПРЕВОЗ И ВЛЕЗНИЦА ПРОГРАМА Поаѓање од Скопје (паркинг пред хотел ВИП, спроти Скопски саем) во […]
06/09/2019

FLORENCE + THE MACHINE Atina, 21.09.2019

Аранжман САМО ПРЕВОЗ ПРОГРАМА Поаѓање од Скопје (паркинг кај хотел ВИП, спроти саем) во петок 20.09.2019 во 23 часот навечер. Ноќно возење преку Граничниот премин Гевгелија-Богородица […]
06/09/2019

ENRIQUE IGLESIAS Thessaloniki – P.A.O.K. Arena, 27.10.2019

ПРОГРАМА Поаѓање од Скопје (паркинг пред хотел ВИП, спроти Скопски саем) во недела, 27.10.2019, во 8 часот наутро. Возење преку Граничниот премин Гевгелија – Богородица  кон […]
11/08/2019

CARL COX Live СОФИЈА, Асикс Арена 27.09.2019

ЕДНОДНЕВЕН АРАНЖМАН СО ПРЕВОЗ И ВЛЕЗНИЦА ПРОГРАМА Поаѓање од Скопје (паркинг кај Хотел ВИП, наспроти сајмиште)  во петок, 27.09.2019 во 11 часот претпладне. Возење преку Граничниот […]
11/08/2019

CHEMICAL BROTHERS Live СОФИЈА, Арена Армеец 10.10.2019

ЕДНОДНЕВЕН АРАНЖМАН СО ПРЕВОЗ И ВЛЕЗНИЦА ПРОГРАМА Поаѓање од Скопје (паркинг кај Хотел ВИП, наспроти сајмиште)  во четврток, 10.10.2019 во 9 часот наутро. Возење преку Граничниот […]
16/07/2019

EVANESCENCE – Live in concert СОФИЈА Арена Армеец 11.09.2019

ПРОГРАМА Поаѓање од Скопје (паркинг кај Хотел ВИП, наспроти сајмиште)  во среда, 11.09.2019 во 8 часот наутро. Возење преку Граничниот премин  Крива Паланка – Ѓуешево кон […]
05/05/2019

MALUMA 11:11 World Tour СОФИЈА, Арена Армеец 10.07.2019

ЕДНОДНЕВЕН АРАНЖМАН СО ПРЕВОЗ И ВЛЕЗНИЦА ПРОГРАМА Поаѓање од Скопје (паркинг кај Хотел ВИП, наспроти сајмиште) и Штип (Нова пошта) во среда, 10.07.2019 во 8 часот […]
18/03/2019

DROPKICK MURPHYS СОФИЈА, ЗИМСКИ ДВОРЕЦ (Арена за зимски спортови во квартот Студенскиот град) 05.06.2019

ЕДНОДНЕВЕН АРАНЖМАН СО ПРЕВОЗ И ВЛЕЗНИЦА ПРОГРАМА Поаѓање од Скопје (паркинг кај Хотел ВИП, наспроти сајмиште)  во среда, 05.06.2019 во 8 часот наутро. Возење преку Граничниот […]
18/03/2019

GARBAGE BEOGRAD, Bazen “11.APRIL” 28.06.2019

ЕДНОДНЕВЕН АРАНЖМАН СО ПРЕВОЗ И ВЛЕЗНИЦА Поаѓање од Скопје (паркинг пред хотел ВИП, спроти Скопски саем) во петок, 28.06.2019, во 7 часот наутро. Возење преку Граничниот […]
15/03/2019

BULLET FOR MY VALENTINE LIVE, Sofia 07.04.2019

ЗИМСКИ ДВОРЕЦ (Арена за зимски спортови во квартот Студенскиот град) ЕДНОДНЕВЕН АРАНЖМАН СО ПРЕВОЗ И ВЛЕЗНИЦА ПРОГРАМА Поаѓање од Скопје (паркинг кај Хотел ВИП, наспроти сајмиште) […]
11/03/2019

SLAYER THE FINAL SHOW IN BULGARIA SOFIA, 11.07.2019

ЕДНОДНЕВЕН АРАНЖМАН СО ПРЕВОЗ И ВЛЕЗНИЦА   ПРОГРАМА Поаѓање од Скопје (паркинг кај Хотел ВИП, наспроти сајмиште)  и Штип (Нова пошта) во четврток, 11.07.2018 во 8 […]
09/12/2018

ANDRE RIEU БЕЛГРАД, Штарк Арена 22.05.2019

ЕДНОДНЕВЕН АРАНЖМАН СО ПРЕВОЗ И ВЛЕЗНИЦА Поаѓање Штип и од Скопје (паркинг пред хотел ВИП, спроти Скопски саем) во среда, 22.05.2019, во 7 часот наутро. Возење […]
07/12/2018

URIAH HEEP (A celebration – Life & works 1980-2019 tour) Thessaloniki – Principal Club Theater, 09.02.2019

ПРОГРАМА Поаѓање од Скопје (паркинг пред хотел ВИП, спроти Скопски саем) во сабота, 09.02.2019, во 8 часот наутро. Возење преку Граничниот премин Гевгелија-Евзони  кон Солун со […]
07/12/2018

ANDRE RIEU СОФИЈА, Арена Армеец 08.06.2019

ЕДНОДНЕВЕН АРАНЖМАН СО ПРЕВОЗ И ВЛЕЗНИЦА   ПРОГРАМА   Поаѓање од Скопје (паркинг кај Хотел ВИП, наспроти сајмиште) и Штип (Нова пошта) во сабота, 08.06.2019 во […]
26/11/2018

RAMSTEIN PRAGA, (EDEN Arena, 17.07.2019)

ТРИДНЕВЕН АРАНЖМАН СО ПРЕВОЗ, ВЛЕЗНИЦА И ЕДНО НОЌЕВАЊЕ ВО ПРАГА ПРОГРАМА ПРВ ДЕН, понеделник 15.07.2019: Поаѓање од Скопје (паркинг пред хотел ВИП, спроти Скопски саем) во 16 […]
26/11/2018

DEAD CAN DANCE БЕЛГРАД, (Сава центар, 28.06.2019) (A celebration – Life & works 1980-2019 tour)

ЕДНОДНЕВЕН АРАНЖМАН СО ПРЕВОЗ И ВЛЕЗНИЦА ПРОГРАМА Поаѓање од Скопје (паркинг пред хотел ВИП, спроти Скопски саем) во петок, 28.06.2019, во 7 часот наутро. Возење преку […]
26/11/2018

INMusic Festival 2019 Zagreb, 24-26 Juni 2019

ПАКЕТ АРАНЖМАН СО ПРЕВОЗ, 2 НОЌЕВАЊА И ФЕСТИВАЛСКА ВЛЕЗНИЦА ПРВ ДЕН, недела, 23.06.2019 Поаѓање од Скопје 20ч (Паркинг пред Хотел Вип, наспроти влезот на Сајмиште). Ноќно […]
14/04/2017

PAROV STELAR & IMANY БЛАГОЕВГРАД (Р.Бугарија), 17.06.2017 во рамките на традиционалниот Франкофолио фестивал

ЕДНОДНЕВЕН АРАНЖМАН СО АВТОБУСКИ ПРЕВОЗ ПРОГРАМА Поаѓање од Скопје во 7 часот наутро (паркинг пред хотел Вип, спроти сајмиште). Возење преку Штип и Граничниот премин Делчево […]
22/02/2017

STING + Joe Sumner – special guest 16.09.2017, Sofia

ЕДНОДНЕВЕН АРАНЖМАН СО ПРЕВОЗ И ВЛЕЗНИЦА ПРОГРАМА Поаѓање од Штип и од Скопје во 7 часот наутро. Возење преку Граничниот премин Крива Паланка – Ѓуешево кон […]
19/02/2017

Nick Cave and The Bad Seeds | Beograd, Kombank arena, 28.10.2017

“Бевме на некое чудно место, но јас конечно излегувам оттаму и гледам светлина која трепери… Добро е повтроно да се свири” – Nick Cave Извонредниот музичар […]
22/01/2017

Robbie Williams | Budapest 23.08.2017

Прв ден, вторник 22.08.2017 Поаѓање од Штип (18ч) и од Скопје (20ч). Ноќно возење преку Србија со повремени паузи по мотелите Втор ден, среда 23.08.2017 Пристигнување […]
22/01/2017

SZIGET 2017 3/3 Budapest, 12/16-08.2017

ПРВ ДЕН, сабота, 12.08.2017 Поаѓање од Македонија попладне (Штип 18ч, Скопје 19ч) Ноќно возење преку Србија со неколку паузи по мотелите) ВТОР ДЕН, недела, 13.08.2017 Пристигнувае […]
22/01/2017

SZIGET 2017 2/3 | Budapest, 10/14-08.2017

ПРВ ДЕН, четврток, 10.08.2017 Поаѓање од Македонија попладне (Штип 18ч, Скопје 19ч) Ноќно возење преку Србија со неколку паузи по мотелите) ВТОР ДЕН, петок, 11.08.2017 Пристигнувае […]
22/01/2017

SZIGET 2017 1/3 | Budapest, 08/12-08.2017

ПРВ ДЕН, вторник, 08.08.2017 Поаѓање од Македонија попладне (Штип 18ч, Скопје 19ч) Ноќно возење преку Србија со неколку паузи по мотелите) ВТОР ДЕН, среда, 09.08.2017 Пристигнувае […]
22/01/2017

Guns`n`roses | Prague, 02.07.2017

 Прв ден, недела, 02.07.2017Поаѓање од Штип (13ч) и од Скопје (14ч). Ноќно возење преку Србија, Унгарија и Словачка со повремени паузи по мотелите  Втор ден, понеделник […]
21/01/2017

ROLLING STONES | Spielberg (Аustria) 16.09.2017

· Прв ден, четврток 14.09.2017 Поаѓање од Штип (18.30ч) и од Скопје (20ч). Ноќно возење преку Србија, Хрватска и Словенија со повремени паузи по мотелите · […]