LP БЛАГОЕВГРАД Традиционален фестивал ФРАНКОФОЛИ 2019 21.06.2019

ЕДНОДНЕВЕН АРАНЖМАН СО АВТОБУСКИ ПРЕВОЗ

ПРОГРАМА

Поаѓање од Скопје (паркинг кај Хотел ВИП, наспроти сајмиште)  во петок, 21.06.2019 во 8 часот наутро, Штип 9 часот (паркинг Нова пошта), Кочани 9.45 („Жито“ над автобуска). Возење преку Граничниот премин  Делчево кон Благоевград.. (Република Бугарија).

Пристигнување во Благоевград околу пладне. Паркирање во близина на местото на оджување на фестивалот, Старата касарна на Благоевград, преуредена во култно место извонредно за ваков тип на настани, каде што таа вечер ќе настапи Светската мегаѕвезда LP и уште 2 предгрупи (кои во моментот на објавувањето на програмата, сеуште не се најавени).

Слободно време по сопствен избор до почетокот на фестивалската вечер. Во меѓувреме автобусот ќе биде отворен во неколку однапред договорени термини за потреби на групата.

Почеток на фестивалската вечер во 19 ч по локално време.

ВЛЕЗОТ НА ФЕСТИВАЛОТ Е БЕСПЛАТЕН

Собирање на групата по завршувањето на настапот на LP на и  заминување кон дома по истиот пат.

Пристигнување дома во раните утрински часови, сабота 22.06.2019

Цените и условите од програмата важат при минимум од 15 патници.

НАШАТА ФЕЈСБУК СТРАНИЦА

НАШАТА ФЕЈСБУК СТРАНИЦА