MALUMA Thessaloniki – P.A.O.K. Arena
ОДЛОЖЕНО ЗА
23.09.2020

ОДЛОЖЕНИОТ ТЕРМИН Е 23.09.2020

ПРОГРАМА

Поаѓање од Скопје (паркинг пред хотел ВИП, спроти Скопски саем) во петок, 13.03.2020, во 9 часот наутро.

Возење преку Граничниот премин Гевгелија-Богородица  кон Солун со повремени паузи по мотелите.

Пристигнување во Солун околу пладне и паркирање во близина на местото на настанот (Паркинг непосредно до Арената П.А.О.К. во непосредна близина на Солунската обиколница).

Слободни 7-8 часа  за индивидуална туристичка прошетка по Солун.

(Автобусот ќе биде отворен за потребите на групата од 19 до 20 ч)

Почеток на концертот во 20 часот.

Собирање на групата по завршувањето на концертот на договореното место и заминување кон дома по истиот пат.

Пристигнување дома во сабота 14.03.2020 во раните утрински часови (околу 2-3 часот).

Цените и условите од програмата важат при минимум од 15 патници.

НАШАТА ФЕЈСБУК СТРАНИЦА

НАШАТА ФЕЈСБУК СТРАНИЦА