MONZA | Formula 1 Italia 01/04.09.2017

·  Прв ден, петок, 01.09.2017

Поаѓање од Штип и Скопје попладне (времето и местото ќе бидат накнадно прецизирани). Ноќно возење преку Србија, Хрватска и Словенија кон Италија со повремени паузи по мотелите.

  • Втор ден, сабота, 02.09.2017

Пристигнување во градчето Масанцаго (областа Венето, на пола пат помеѓу Венеција и Падова) во утринските часови. Чекирање во хотелот, краток одмор од патот. Во попладневните часови (факултативно) заминување во 4 часовна посета на Венеција (со локален автобуски превоз со цена на повратен билет од 4 евра) Враќање во хотелот околу 19 часот и краток одмор. Заеднички вечерен излез и прошетка низ центарот на Падова (20км од хотелот). Враќање во хотелот околу 23 ч, … Ноќевање.

  • Трет ден, недела, 03.09.2017

Будење рано и заминување кон Монца во 7 ч наутро. Пристигнување во Монца околу 10 ч, обезбедување влезници по сопствен избор на благајната пред автодромот („Џенерал адмишн“ е околу 80 евра). ·  Слободно до 17 ч. Собирање на групата во 17.30 и заминување кон хотелот со попатно кратко задржување и разглед во Верона. Пристигнување во хотелот во 22.30ч. … Ноќевање.

  • Четврти ден, понеделник, 04.09.2017

Одјава и напуштање на хотелот околу 10 часот и заминување. Попатно 2 часа посета на OUT-LET шопинг-зоната Палма Нова и 3 часа посета на пограничниот град Трст, надалеку познат по својата долгогодишна шопинг-традиција. Собирање на групата околу 16 часот и заминување кон дома. Ноќно возење преку Словенија, Хрватска и Србија со повремени паузи по мотелите.

  • Петти ден, вторник, 05.09.2017

Пристигнување во МК во раните утрински часови.

Цените и условите од програмата важат при минимум од 15 патници ЦЕНАТА НЕ ОПФАЌА ЗАДОЛЖИТЕЛНО МЕЃУНАРОДНО ПАТНИЧКО ОСИГУРУВАЊЕ!!

НАШАТА ФЕЈСБУК СТРАНИЦА

НАШАТА ФЕЈСБУК СТРАНИЦА