MotoGP |Brno Czehia, 03/07-08.2017

·  Прв ден, четврток, 03.08.2017

Поаѓање од Штип и Скопје попладне (времето и местото ќе бидат накнадно прецизирани). Ноќно возење преку Србија, Унгарија и Словачка кон Брно (Чешка) со повремени паузи по мотелите.

  • Втор ден, петок, 04.08.2017

Пристигнување во Блучина (8км пред Брно) во утринските часови. Чекирање во хотелот, краток одмор и продолжување на патот (уште 20 км) до Стазата Brno Circuit претпладне. Следење на активностите (тренинг сесија) и можност за прошетка по боксовите до попладневните часови. Враќање во хотелот околу 17 часот и краток одмор. Крато одмор па заднички вечерен излез до шопинг зоната на Брно (неколку огромни и извонредно снабдени молови). Враќање во хотелот пред полноќ, … ноќевање.

  • Трет ден, сабота, 05.08.2017

Заминување на Автодромот околу 10 ч (попатно, по сопствена желба некој може да остане во Брно). Следење на активностите на патеката до 16 часот, враќање во хотелот околу 17 ча и кратрок попладневен одмор. Заднички вечерен излез по сопствен избор или на патеката (каде што е концентрирана извонредна ноќна забава од сите видови) или во Центарот на Брно (Масарикова улица, прекрасна пешачка зона, извонредна културно историски и модерни знаменитости…) . Враќање во хотелот околу полноќ, … ноќевање.

  • Четврти ден, недела, 06.08.2017

Одјава и напуштање на хотелот околу 8 часот и заминување на Автодромот. Следење на активностите пред Главната трка и Главната трка до 17 ч, собирање на групата на однапред закажано место и заминување кон дома. Ноќно возење преку Словачка, Унгарија и Србија со повремени паузи по мотелите.

  • Петти ден, понеделник, 07.08.2017

Пристигнување во МК во претпладневните часови.

ЦЕНАТА НЕ ОПФАЌА ЗАДОЛЖИТЕЛНО МЕЃУНАРОДНО ПАТНИЧКО ОСИГУРУВАЊЕ!!

НАШАТА ФЕЈСБУК СТРАНИЦА

НАШАТА ФЕЈСБУК СТРАНИЦА