MUSE LIVE IN BUDAPEST-SZIGET 13.8.2016

 
[Best_Wordpress_Gallery id="7" gal_title="muse"]
 

ПРОГРАМА

 • ПРВ ДЕН, среда, 10.08.2016

  Поаѓање од Македонија попладне (Штип 17ч, Скопје 18.30 ч) Ноќно возење преку Србија со неколку паузи по мотелите)
 • ВТОР ДЕН, четврток, 11.08.2016

  Пристигнувае во Будимпешта околу 10 часот. Слободна прошетка по Центарот (промена на пари, одмор од патот,...). Сместување во хотелот во 13 ч. Одмор од патот до 17ч. Од 17 до 21 ч разглед на знаменитостите на Будимпешта: Стар Будим, Цитадела, Споменик на Милениумот. Слободна вечер со можност за избор помеѓу вечерна шема низ Центарот на градот ИЛИ посета на НУЛТАТА фестивалска вечер на Сигет каде што неговото свечено отварање годинава ќе отпочне со спектакуларниот настап на Светската мега-ѕвезда РИЈАНА (факултативно, дневна карта 65 евра). Во 1 часот по полноќ собирање на групата на договореното место и враќање со автобусот во хотелот. НОЌЕВАЊЕ
 • ТРЕТ ДЕН, петок, 12.08.2016

  Појадок. ... Слободен ден со можност за избор на некоја од многубројните содржини што ги овозможува Будимпешта. Наша препорака (факултативно): СПА ЦЕНТАР на отворено на самиот извор на термални води на Маргаритиниот остров (10 евра), возење со брод по Дунав (15 евра), Зоолошка градина (5 евра), Луна парк (...) или просто уживање во Градскиот парк (Varos Liget) или Маргаритиниот оствов (Margit Sziget) Слободна вечер со можност за избор помеѓу вечерна шема низ Центарот на градот или посета на следната (првата) фестивалска вечер на Сигет (факултативно, дневна карта 65 евра). Враќање во хотелот околу полноќ. Ноќевање..
 • ЧЕТВРТИ ДЕН, сабота, 13.08.2016

  Појадок и напуштање на хотелот. СОПСТВЕН ИЗБОР за помин на денот во Будимпешта со можност за шопинг во некој од бројните молови или за релаксација по некои од спомнатите места од претходниот ден. Во 17 ч собирање на групата и трансфер до Капијата на СИГЕТ Фестивалот со можност зa следење на концертот на култната група MUSE како главна ѕвезда на втората фестивалска вечер. Еден час по завршувањето на концертот, собирање на групата кај автобусот и поаѓање кон дома. Ноќно возење преку Србија со повремени паузи по мотелите.
 • ПЕТТИ ДЕН, недела, 14.08.2016

  Пристигнување во Македонија попладне
1ЦЕНАТА ОПФАЌА
Целокупниот автобуски превоз наведен во програмата + 2 ноќевања со појадок во хотел Хунор (***), (извонреден хотел во Северниот дел на Будим, еден од најубавите делови на Будимпешта, рекреативна зона покрај самиот Дунав,) + ВЛЕЗНИЦАТА за Втората вечер на SZIGET 2016 односно концертот на MUSE.
2ЦЕНАТА НЕ ГИ ОПФАЌА
Меѓународно патничко осигурување (задолжиѕелно, 200-250 ден) оставено по сопствен избор на осигурителна компанија од корисникот, факултативните понуди од програмата: Спа центар (10 евра), брод по Дунав (15 евра), ...., еднодневните карти за нултата или првата вечер на Сигет (факултативно 65 евра од вечер), другите спомнати ли неспомнати ФАКУЛТАТИВНИ форми од програмата.
3Гаранција за цената
(Цената е загарантирана за уплати односно резервации до 20.јули 2016, потоа може да биде променета во зависност од повеќе фактори кои влијаат на истата и важи за минимум 15 патиници)