ОДЛОЖЕНО ЗА 15.05.2021
NICK CAVE and The Bad Seeds БЕЛГРАД, ШТАРК Арена 04.06.2020

(ПО ЧЕТВРТИ ПАТ ВО ОРГАНИЗАЦИЈА НА Еурсотурс Штип)
ЕДНОДНЕВЕН АРАНЖМАН СО ПРЕВОЗ И ВЛЕЗНИЦА

ПРОГРАМА

 Поаѓање од Скопје (паркинг пред хотел ВИП, спроти Скопски саем) во четврток, 04.06.2020 во 8 часот наутро.

Возење преку Граничниот премин Табановце  кон Белград со повремени паузи по мотелите.

Пристигнување во Белград во попладневните часoви и паркирање во близина на местото на настанот (Штарк Арена на Нови Београд).

Слободни 5-6 часа  за индивидуална туристичка прошетка по Белград.

Почеток на концертот во 20.30 часот, (отварање на вратите во 19). Во меѓувреме автобусот ќе биде отворен во неколку однапред договорени термини за потреби на групата

Собирање на групата по завршувањето на концертот во ноќните  часови и заминување кон дома по истиот пат.

Пристигнување дома во петок  05.06.2020 во раните утрински часови.

Цените и условите од програмата важат при минимум од 15 патници.

НАШАТА ФЕЈСБУК СТРАНИЦА

НАШАТА ФЕЈСБУК СТРАНИЦА