NICKELBACK: Live in Budapest 16.09.2016

[Best_Wordpress_Gallery id="11" gal_title="NICKLEBACK"]

ПРОГРАМА

 • Прв ден, четврток 15.09.2016

  Поаѓање од Штип (19ч) и од Скопје (21ч). Ноќно возење преку Србија со повремени паузи по мотелите.
 • Втор ден, петок 16.09.2016

  Пристигнување во Будимпешта во претпладневните часови. Слободна прошетка по Центарот (Ваци улица), одмор од патот, промена на пари (1 евра~ 300 форинти) ... Сместување во хотелот во 12 ч и слободно време за одмор до 17ч. Собирање на групата и заминување на концертот во салата Budapest Arena. Враќање во хотелот по концертот. Ноќевање.
 • Трет ден, сабота 17.09.2016

  Појадок и напуштање на хотелот околу 10 ч. Разглед на знаменитостите Стар Будим, Цитадела, Плоштад на Хероите (Споменик на Милениумот со Градскиот парк) до 13 часот. Потоа слободно време со можност за посета на некој од Шопинг-центрите (West-end, Arena,…). Собирање на групата во 17 ч и заминување кон дома. Ноќно возење преку Србија со повремени паузи по мотелите.
 • Четврти ден, недела 18.09.2016

  Пристигнување во Македонија во раните утрински часови
 

ПОСЕТЕТЕ ЈА НАШАТА FACEBOOK ФАН СТРАНИЦА!!