PAROV STELAR & IMANY БЛАГОЕВГРАД (Р.Бугарија), 17.06.2017 во рамките на традиционалниот Франкофолио фестивал

ЕДНОДНЕВЕН АРАНЖМАН СО АВТОБУСКИ ПРЕВОЗ

ПРОГРАМА

Поаѓање од Скопје во 7 часот наутро (паркинг пред хотел Вип, спроти сајмиште).

Возење преку Штип и Граничниот премин Делчево

Пристигнување во Благоевград претпладне. Паркирање во Центарот на градот и слободно време по сопствен избор до почетокот на фестивалот. Во меѓувреме автобусот ќе биде отворен во неколку однапред договорени термини за потреби на групата.

Почеток на фетивалот во 20 часот (по локално време) со настап на IMANY во 20.30

а потоа PAROV STELAR во 22.30

Место на фестивалот: Култно место за културни настани „Стара касарна“

Собирање на групата по завршувањето на концертот некаде после полноќ и заминување кон дома по истиот пат.

Пристигнување дома во раните утрински часови.

НАШАТА ФЕЈСБУК СТРАНИЦА

НАШАТА ФЕЈСБУК СТРАНИЦА
СПЕЦИЈАЛЕН ПРЕВОЗ од Штип со поаѓање ПРЕД и враќање ПО настанот по цена од 500 ден.
СИТЕ ВЛЕЗНИЦИ за настанот како и превозот достапни во ШТИП во Еуротурс
ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ И РЕЗЕРВАЦИИ ЗА ШТИП И ОКОЛИНАТА: Еуротурс, тел 078 473 181