RAMSTEIN PRAGA, (EDEN Arena, 17.07.2019)

ТРИДНЕВЕН АРАНЖМАН СО ПРЕВОЗ, ВЛЕЗНИЦА И ЕДНО НОЌЕВАЊЕ ВО ПРАГА
ПРОГРАМА
ПРВ ДЕН, понеделник 15.07.2019: Поаѓање од Скопје (паркинг пред хотел ВИП, спроти
Скопски саем) во 16 часот.
Ноќно возење преку Србија, Унгарија и Словачка со повремени паузи по мотелите.
ВТОР ДЕН, вторник 16.07.2019: Пристигнување во Прага околу пладне. Сместување во
однапред резервиран хотел/хостел, 2 км од Арената. Слободно попладне. Слободна вечер,
а потоа враќање во хотелот по сопствен избор. Ноќевање.
ТРЕТ ДЕН, среда, 17.07.2019: Напуштање на хотелот околу 10 ч и слободен ден во Прага
до 18.30. Во вечерните часови следење на концертот а потоа, околу полноќ, поаѓање кон
Македонија. Ноќно возење по истиот пат.
ЧЕТВРТИ ДЕН, четврток, 18.07.2019: Пристигнување во Скопје попладне.

Цените и условите од програмата важат при минимум од 15 патници.

НАШАТА ФЕЈСБУК СТРАНИЦА

НАШАТА ФЕЈСБУК СТРАНИЦА