RED BULL RING GP | Formula 1 Austriа 07/10-7-2017

  • ПРВ ДЕН, петок, 07.07.2017

Поаѓање од Македонија попладне (Штип 18, Скопје 19 ч) Ноќно возење преку Србија, Хрватска и Словенија со повремени паузи по мотели.

  • ВТОР ДЕН, сабота, 08.07.2017

Пристигнување во Дравоград-Словенија околу 10 ч. (градот се наоѓа на самата граница со Австрија, 90 км од патеката Спилберг), сметување во хотел (***), одмор од патот.

ИЗБОР НА 2 ОПЦИИ:

ОСТАНУВАЊЕ во Дравоград со можност за обиколка на регионот но поладневните часови (БЕСПЛАТНО … посета на градчето Равне на Корошки, прекрасен спа-центар на отворено и градчето Словенградец) или

ЗАМИНУВАЊЕ за Ред Бул Ринг (пол позиции) со доплата од 25 евра. Слободна вечер за вечерен излез по свој избор, ноќевање.

  • ТРЕТ ДЕН, недела, 09.07.2017

Појадок и заминување од хотелот. Заминување за Ред Бул Ринг околу 8.30. Пристигнување во Целтвег (патеката Спилберг, Ред Бул Ринг) околу 10 часот. Следење на преднастаните (од 11 ч) и главната трка од 14 до 16 часот. Собирање на групата на договорено место во 17.30 часот и заминување кон дома. Ноќно возење преку Словенија, Хрватска, Србија.

  • ЧЕТВРТИ ДЕН, понеделник, 10.07.2017

Пристигнување во Македонија околу 9 часот наутро

ЦЕНАТА НЕ ОПФАЌА ЗАДОЛЖИТЕЛНО МЕЃУНАРОДНО ПАТНИЧКО ОСИГУРУВАЊЕ!!

НАШАТА ФЕЈСБУК СТРАНИЦА

НАШАТА ФЕЈСБУК СТРАНИЦА