RIHANNA – Live in Budapest 2016

СПЕКТАКУЛАРЕН НАСТАН што го отвара годинешниов SZIGET FESTIVAL во неговиот НУЛТИ ден

[Best_Wordpress_Gallery id="6" gal_title="rijanaaaaaa"]

ПРОГРАМА

 • ПЕВ ДЕН, среда, 10.08.2016

  Поаѓање од Македонија попладне (Штип 17ч, Скопје 18.30 ч) Ноќно возење преку Србија со неколку паузи по мотелите)
 • ВТОР ДЕН, четврток, 11.08.2016

  . Пристигнувае во Будимпешта околу 10 часот. Слободна прошетка по Центарот (промена на пари, одмор од патот,...). Сместување во хотелот во 13 ч. Одмор од патот до 17ч. Во 17 ч собирање на групата во холот на хотелот и одење со автобусот до капијата на СИГЕТ фестивалот (4 км од хотелот) каде што неговото свечено отварање годинава ќе отпочне со спектакуларниот настап на Светската мега-ѕвезда РИЈАНА. Во 1 часот по полноќ собирање на групата на договореното место и враќање со автобусот во хотелот. НОЌЕВАЊЕ
 • ТРЕТ ДЕН, петок, 12.08.2016

  Појадок. ... Слободен ден со можност за избор на некоја од многубројните содржини што ги овозможува Будимпешта. Наша препорака (факултативно): СПА ЦЕНТАР на отворено на самиот извор на термални води на Маргаритиниот остров (10 евра), возење со брод по Дунав (15 евра). Од 17 до 21 ч разглед на знаменитостите на Будимоешта: Стар Будим, Цитадела, Споменик на Милениумот. Слободна вечер со можност за избор помеѓу вечерна шема низ Центарот на градот или посета на следната (првата) фестивалска вечер на Сигет (факултативно, дневна карта 65 евра). Враќање во хотелот околу полноќ. НОЌЕВАЊЕ
 • ЧЕТВРТИ ДЕН, сабота, 13.08.2016

  Појадок и напуштање на хотелот. СОПСТВЕН ИЗБОР од 3 МОЖНОСТИ: останување во Будимпешта до полноќ по сопствена програма, со можност за следење втората фестивалска вечер на Сигет (факултативно, дневна карта 65 евра), или ЕДНОДНЕВЕН излет до ВИЕНА со комплетна туристичка шема и стручен локален водич (факултативно, 25 е). Поаѓање од Будимпешта кон дома на однапред договорено место околу полноќ, ноќно возење преку Србија со повремени паузи по мотелите.
 • ПЕТТИ ДЕН, недела, 14.08.2016

  Пристигнување во Македонија попладне
1ВО ЦЕНАТА Е ВКЛУЧЕНО
Целокупниот автобуски превоз наведен во програмата + 2 ноќевања со појадок во хотел Хунор (***), (извонреден хотел во Северниот дел на Будим, еден од најубавите делови на Будимпешта, рекреативна зона покрај самиот Дунав,) + ВЛЕЗНИЦАТА ЗА RIHANNA.
2ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО
меѓународно патничко осигурување (задолжиѕелно, 200-250 ден) оставено по сопствен избор на осигурителна компанија од корисникот, факултативните понуди од програмата: Спа центар (10 евра), брод по Дунав (15 евра), Виена (25 евра), еднодневните карти за втората или третата вечер на Сигет (факултативно 65 евра од вечер)
3Гаранција за цената
(Цената е загарантирана за уплати односно резервации до 20.јули 2016, потоа може да биде променета во зависност од повеќе фактори кои влијаат на истата и важи за минимум 15 патиници)
 
 

ПОСЕТЕТЕ ЈА НАШАТА FACEBOOK ФАН СТРАНИЦА!!