Robbie Williams | Budapest 23.08.2017

  • Прв ден, вторник 22.08.2017

Поаѓање од Штип (18ч) и од Скопје (20ч). Ноќно возење преку Србија со повремени паузи по мотелите

  • Втор ден, среда 23.08.2017

Пристигнување во Будимпешта во утринските часови. Слободна прошетка по Центарот (Ваци улица), одмор од патот, промена на пари (1 евра~ 300 форинти) … Сместување во хотелот во 12 ч и слободно време за одмор до 18ч. Собирање на групата и заминување на концертот на стадионот Groupama Arena. Враќање во хотелот по концертот. Ноќевање

  • Трет ден, четврток 24.08.2017

Појадок и напуштање на хотелот околу 10 ч. Разглед на знаменитостите Стар Будим, Цитадела, Плоштад на Хероите (Споменик на Милениумот со Градскиот парк) до 13 часот. Потоа слободно време со можност за посета на некој од Шопинг-центрите (West-end, Arena,…). Собирање на групата во 17 ч и заминување кон дома. Ноќно возење преку Србија со повремени паузи по мотелите.

  • Четврти ден, петок 25.08.2017

Пристигнување во Македонија во раните утрински часови

ЦЕНАТА НЕ ОПФАЌА ЗАДОЛЖИТЕЛНО МЕЃУНАРОДНО ПАТНИЧКО ОСИГУРУВАЊЕ!!

НАШАТА ФЕЈСБУК СТРАНИЦА

НАШАТА ФЕЈСБУК СТРАНИЦА