ROGER WATERS 04.05.2018, Sofia ЕДНОДНЕВЕН АРАНЖМАН СО ПРЕВОЗ И ВЛЕЗНИЦА

ПРОГРАМА

 

Поаѓање од Штип  и од Скопје во 7 часот наутро. Возење преку Граничниот премин  Крива Паланка – Ѓуешево кон Софија со повремени паузи по мотелите

Пристигнување во Софија околу пладне. Паркирање во близина на салата АРЕНА АРМЕЕЦ каде што ќе се одржи концертот на светската мега ѕвезда Roger Waters во рамките на неговата светска турнејата ”Us + Them”

Слободно време по сопствен избор до почетокот на концертот. Во меѓувреме автобусот ќе биде отворен во неколку однапред договорени термини за потреби на групата.

Почеток на концертот во 20 часот (по локално време)

Собирање на групата по завршувањето на концертот некаде пред полноќ и  заминување кон дома по истиот пат.

Пристигнување дома во касните ноќни часови.

******************************************************

ПРОМОТИВНА ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ:

Автобуски превоз + влезница ПАРТЕР (стоење) = 4900 ден

Автобуски превоз + влезница ФАН-ПИТ  = 5900 ден

 

 

 (Цените и условите од програмата важат при минимум  од 15 патници)

 

 (ЦЕНАТА НЕ ОПФАЌА ЗАДОЛЖИТЕЛНО МЕЃУНАРОДНО ПАТНИЧКО ОСИГУРУВАЊЕ)

ЕУРОТУРС – Штип, тел 078 473 181,  www.eurotoursstip.com,  … fb: Eurotours Stip