Sigur Rós Live in ZAGREB, 20.10.2017

ПРОГРАМА
Поаѓање од Скопје (паркинг пред хотел ВИП, спроти сајмиште) во четврток 19.10.2017 во 21 часот
Ноќно возење преку Граничниот премин Табановце кон Белград и Загреб со повремени паузи по мотелите
Пристигнување во Загреб во петок 20.10.2017 во претпладневните часиви и паркирање во близина на местото на настанот (сала „Дом спортова“ – Загреб)
Слободни 7-8 часа за слoбодна туристичка прошетка по Загреб
Почеток на концертот во 21 часот, (отварање на вратите во 19)
Собирање на групата по завршувањето на концертот некаде пред полноќ и заминување кон дома по истиот пат.
Пристигнување дома во сабота 21.10.2017 во претпладневните часови.

ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ 6100 ден
Аранжманот опфаќа:
*автобуски превоз Скопје – Загреб – Скопје
*влезница за концертот од категорија Партер
*организација на патувањето
Аранжманот не опфаќа:
* меѓународното патничко осигурување (може да го уплатите во туристичката агенција од каде што го купувате аранжманот)
За реализирање на аранжманот потребен е минимум од 15 патници

ЕУРОТУРС – Штип

тел 078 473 181

www.eurotoursstip.com