ОДЛОЖЕНО ЗА 2021
SLIPKNOT
Hills of Rock festival 2020 ПЛОВДИВ, „Гребен канал“ 26.07.2020

ЕДНОДНЕВЕН АРАНЖМАН СО ПРЕВОЗ И ВЛЕЗНИЦА

ПРОГРАМА

Поаѓање од Скопје (паркинг кај Хотел ВИП, наспроти сајмиште) и Штип (Нова пошта) во недеа, 26.07.2020 во 5 часот наутро. Возење преку Граничниот премин  Крива Паланка или Делчево кон Пловдив со повремени паузи по мотелите

Пристигнување во Пловдив околу пладне. Паркирање во близина на местото каде што ќе се одржи настанот, прекрасен спортско рекративен дел од Пловдив, т.н. Гребен канал (Веслачки канал).   

Слободно време по сопствен избор до почетокот на концертот. Во меѓувреме автобусот ќе биде отворен во неколку однапред договорени термини за потреби на групата.

Почеток на настанот во 18 часот (по локално време).

Собирање на групата по завршувањето на концертот и  заминување кон дома по истиот пат.

Пристигнување дома во раните утрински часови, околу 7 часот наутро, понеделник 27.07.2020

Цените и условите од програмата важат при минимум од 15 патници.

НАШАТА ФЕЈСБУК СТРАНИЦА

НАШАТА ФЕЈСБУК СТРАНИЦА