SOFIA MOTORSHOW 2019 Интернационален Саем на автомобили, Интер Експо Центар, Софија, 19.10.2019

АРАНЖМАН СО ПРЕВОЗ И ВЛЕЗНИЦА

ПРОГРАМА

ПОАЃАЊЕ од Скопје (паркинг кај Хотел ВИП, наспроти сајмиште)  во сабота, 19.10.2019 во 5 часот наутро. Возење преку Граничниот премин  Крива Паланка – Ѓуешево кон Софија со повремени паузи по мотелите. МОЖНОСТИ за поаѓање и од Штип, Велес и Куманово.

Пристигнување во Софија  околу 9-10 часот претпладне. Паркирање на паркингот на супер новит саемски простор ИНТЕР ЕКСПО ЦЕНТАР, каде што од 12 до 20 октомври се одржува Интернационалниот саем на автомобили   Sofia Motor Show.

Слободни 9 часа  за посета на саемот или за други активности по сопствен избор (во непосредна близина на саемот е Трговскои Центар Ралица, Молот „Д“, а во самиот Експо центар е Метро станица поврзана со секој дел од Софија).

Во меѓувреме автобусот ќе биде отворен во неколку однапред договорени термини за потреби на групата.

Работно време на Саемот е од 10 до 20 ч.

Собирање на групата во 21 ч (по локално време) и заминување кон дома по истиот пат.

Пристигнување дома после полноќ  

МАРКИ КОИ ДО МОМЕНТОВ ГО ИМААТ ПОТВРДЕНО УЧЕСТВОТО НА САЕМОТ:

ABARTH, ALFA ROMEO, AUDI, BMW, CITROEN, CUPRA, DACIA, FIAT, FORD, GREAT WALL, HAVAL, HONDA, JAGUAR, JEEP, KIA, LAND ROVER, LEXUS, МАHINDRA, MAZDA, MASERATI, MERCEDES-BENZ, MINI, MITSUBISHI, NISSAN, OPEL, PEUGEOT, RENAULT, SSANG YONG, SEAT, SKODA, SUBARU, SUZUKI, TOYOTA, VOLVO, VOLKSWAGEN,HYUNDAI и ROLLS ROYCE.

Цените и условите од програмата важат при минимум од 15 патници.

НАШАТА ФЕЈСБУК СТРАНИЦА

НАШАТА ФЕЈСБУК СТРАНИЦА