SOLAR Christmas 2017 SOFIA, Arena Armeec

This December with Armin Van Buuren, Fedde Le Grand and Runo

22/23-XII-2017

ЕДНОДНЕВЕН АРАНЖМАН СО ПРЕВОЗ И ВЛЕЗНИЦА

 

ПРОГРАМА

 

Поаѓање од Штип  и од Скопје (паркинг кај Хотел ВИП, Сајмиште) во петок, 22.12.2017 во 9 часот наутро.

Возење преку Граничниот премин  Крива Паланка – Ѓуешево кон Софија со повремени паузи по мотелите.

Пристигнување во Софија попладне.

Паркирање во близина на салата АРЕНА АРМЕЕЦ каде што ќе се одржи централната Божиќна журксо на светски познатите ДиЏеи ѕвезди  Armin Van Buuren, Fedde Le Grand and DJ Runo.

Слободно време по сопствен избор до почетокот на забавата.

Во меѓувреме автобусот ќе биде отворен во неколку однапред договорени термини за потреби на групата.

Почеток на забавата во 21 часот (по локално време).

Собирање на групата по завршувањето на концертот некаде во раните утрински часови и  заминување кон дома по истиот пат.

Пристигнување дома претпладневните часови, сабота 23 декември 2017.

Цените и условите од програмата важат при минимум од 15 патници

НАШАТА ФЕЈСБУК СТРАНИЦА

НАШАТА ФЕЈСБУК СТРАНИЦА