STING + Joe Sumner – special guest 16.09.2017, Sofia

ЕДНОДНЕВЕН АРАНЖМАН СО ПРЕВОЗ И ВЛЕЗНИЦА

ПРОГРАМА

Поаѓање од Штип и од Скопје во 7 часот наутро. Возење преку Граничниот премин Крива Паланка – Ѓуешево кон Софија со повремени паузи по мотелите

Пристигнување во Софија околу пладне. Паркирање во близина на салата АРЕНА АРМЕЕЦ каде што ќе се одржи концертот на светската мега ѕвезда Стинг во рамките на

турнејата ”57th & 9th Tour” …

Слободно време по сопствен избор до почетокот на концертот. Во меѓувреме автобусот ќе биде отворен во неколку однапред договорени термини за потреби на групата.

Почеток на концертот во 20 часот (по локално време)

Собирање на групата по завршувањето на концертот некаде пред полноќ и заминување кон дома по истиот пат.

Пристигнување дома во касните ноќни часови.

НАШАТА ФЕЈСБУК СТРАНИЦА

НАШАТА ФЕЈСБУК СТРАНИЦА