TINDERSTICKS Thessaloniki Concert Hall, 13.02.2020

ПРОГРАМА

Поаѓање од Скопје (паркинг пред хотел ВИП, спроти Скопски саем) во четврток, 13.02.2020, во 11 часот претпладне.

Возење преку Граничниот премин Гевгелија-Богородица  кон Солун со повремени паузи по мотелите.

Пристигнување во Солун попладне и паркирање во близина на местото на настанот (Паркинг непосредно до салата, строг центар на Солун во непосредна близина на Белата кула и Солунскиот кеј).

Слободни 4-5 часа  за индивидуална туристичка прошетка по Солун.

(Автобусот ќе биде отворен за потребите на групата од 20 до 21 ч).

Почеток на концертот во 21.30 часот (по локално време).

Собирање на групата по завршувањето на концертот на договореното место и заминување кон дома по истиот пат.

Пристигнување дома во петок 14.02.2020 во раните утрински часови (околу 3 часот).

Цените и условите од оваа програма важат при минимум од 5 патници.

НАШАТА ФЕЈСБУК СТРАНИЦА

НАШАТА ФЕЈСБУК СТРАНИЦА