URIAH HEEP (A celebration – Life & works 1980-2019 tour) Thessaloniki – Principal Club Theater, 09.02.2019

ПРОГРАМА

Поаѓање од Скопје (паркинг пред хотел ВИП, спроти Скопски саем) во сабота, 09.02.2019, во 8 часот наутро.

Возење преку Граничниот премин Гевгелија-Евзони  кон Солун со повремени паузи по мотелите.

Пристигнување во Солун околу пладне и паркирање во близина на местото на настанот (секторот помеѓу Железничка станица и Пристаниште).

Слободни 7-8 часа  за индивидуална туристичка прошетка по Солун.

(Автобусот ќе биде отворен за потребите на групата од 19.30 до 20.30ч)

Почеток на концертот во 20.30 часот.

Собирање на групата по завршувањето на концертот на договореното место и заминување кон дома по истиот пат.

Пристигнување дома во недела 10.02.2019 во раните утрински часови.

Цените и условите од програмата важат при минимум од 15 патници.

НАШАТА ФЕЈСБУК СТРАНИЦА

НАШАТА ФЕЈСБУК СТРАНИЦА